СК «ГАРДІАН» СТАЛА ЧЛЕНОМ ЛІГИ СТРАХОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ

Страхова компанія «ГАРДІАН» стала членом Ліги страхових організацій України. Таке рішення було прийнято членами Президії ЛСОУ 17 травня 2019 року.

Президент ЛСОУ Олександр Філонюк привітав в.о Генерального директора СК «ГАРДІАН» Олександра Коріненка і побажав успіхів в бізнес-діяльності, а також активності в роботі дорадчих органів ЛСОУ.

«СК«ГАРДІАН» – клієнтоорієнтована компанія європейського зразка, з прозорими бізнес-процесами і довгостроковим вектором розвитку. Нам в цій формулі не вистачало участі у професійному ком’юніті. Членство в ЛСОУ – дає можливість компанії знаходитись в постійному діалозі з колегами, а також брати активну участь у формуванні та розвитку нашого страхового ринку» – прокоментував в.о. Генерального директора, Олександр Коріненко.

СК «ГАРДІАН» 12 років успішно працює на ринку страхування України, є універсальною компанією, що володіє 35-тю ліцензіями Нацкомфінпослуг: 17 ліцензій на добровільні види страхування, 18 ліцензій – на обов’язкові види страхування.

СК «ГАРДІАН» має розгалужену регіональну мережу і покриває 21 область України: 16 філій, 30 центрів обслуговування клієнтів, 10 представництв і 100 точок продажу по всій Україні.

СК «ГАРДІАН» є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ), членом Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД), і членом Ліги страхових організацій України (ЛСОУ)

TheTop

Insurance Quote