СК «GUARDIAN» увійшла до складу Асоціації лізингодавців України

Страхова Компанія «GUARDIAN» увійшла до складу Асоціації лізингодавців України зі статусом асоційованого члена. Таке рішення підтримала переважна більшість учасників Зборів Ради Асоціації, яке відбулось наприкінці грудня 2020 р.

Генеральний директор СК «GUARDIAN» Віктор Берлін прокоментував: «Фінансовий лізинг – як оренда майна, що залишається у власності лізингодавця і передається у користування за плату, тільки набуває своєї популярності в Україні. Проте у розвинутих країнах люди віддають перевагу лізингу, тому що вважають за краще не купувати речі, які з часом втрачають свою вартість.  Ми раді долучитися до цих програм і разом зі своїми партнерами запропонувати Клієнтам найактуальніші і вигідні умови на ринку автострахування».

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» (УОЛ) створена в 2005 році як добровільний союз професійних учасників ринку лізингу. Головною метою Асоціації визначено завдання «сприяти розвитку відкритого і рівнодоступного ринку оперативного і фінансового лізингу в Україні шляхом координації діяльності підприємств, що об’єдналися для захисту спільних інтересів». Сьогодні Асоціація об’єднує компанії, серед яких є провідні лізінгові компанії та представники суміжних ринків.

TheTop

Insurance Quote