СК «Guardian» – переможець FinAwards 2021 в номінації «Прорив року»

Страхова компанія «Guardian» стала переможцем FinAwards 2021 в номінації «Прорив року». Урочиста церемонія нагородження проходила 21 травня 2021 року в столичному Regent Hill.

«Дуже приємно, коли роботу команди оцінюють належним чином. Вся компанія намагалася створити якісне обслуговування клієнтів, і при коронавірусі і такій кількості локдаунів продовжувала виконувати свої обов’язки і забезпечувати захист своїх клієнтів. Ми запланували подальше зростання, також будемо розширювати свою регіональну мережу, щоб забезпечувати представництво страхової компанії у всіх обласних центрах», — заявив Дмитро Михайленко, заступник Генерального директора з правових питань СК «Guardian». 

FinAwards — це щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі фінансові компанії в реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua, а організатор — один з провідних конференц-майданчиків у сфері фінансів і технологій — BankOnline. Конкурс проводиться вже четвертий рік поспіль. Номінація «Прорив року» – це спеціальна номінація для представників ринку страхування України. У ній брали участь страховики, яким в 2020 році вдалося збільшити страхові премії в порівнянні з 2019 мінімум на 25%.

TheTop

Insurance Quote